Saturday, August 29, 2015

...και μάγουλο βερίκοκο!

seventeen - pearl blush powder - 05 mandarin

Αγαπώ τα ροδοκόκκινα μάγουλα! Δείχνουν υγεία, καλή διάθεση, ξεκούραση, ενθουσιασμό, νεανικότητα! Και φυσικά δεν τα έχεις αν δεν είσαι βρέφος ή ο πιο καλοζωισμένος άνθρωπος του κόσμου. Φφφφφ! Τι ατυχία! NOT! Γιατί πριν από πολλά χρόνια κάποιοι εφυέστατοι άνθρωποι εφηύραν τα ρουζ! Και από τότε βοηθάνε όλες εμάς τις απλές κοινές θνητές να δείχνουμε πολλά από τα παραπάνω που συχνά μας λείπουν! Και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να φτιάξει ένα άγαλμα, μια προτομή κάτι βρε παιδί μου σε αυτούς τους λαμπρούς εφευρέτες!
Τα ρουζ όπως καταλαβαίνεις είναι από τα αγαπημένα μου προιόντα στο μακιγιάζ. Συνήθως χρησιμοποιώ θερμές αποχρώσεις γιατί ταιριάζουν καλύτερα με την επιδερμίδα μου και πάντα επέλεγα ματ υφές για πιο φυσικό αποτέλεσμα.
Μέχρι που...φέτος το καλοκαίρι αποφάσισα να αγοράσω το πρώτο μου ρουζ με σατινέ τελείωμα. "Τι κι αν θα γυαλίζω σαν ντισκόμπαλα" σκέφτηκα "διακοπές πάω δεν θα με ξέρεις κανείς εκεί!" Και ήρθε η αποκάλυψη! Όχι μόνο το αποτέλεσμα δεν φαινόταν ψεύτικο αλλά ίσα ίσα που έδινε μια πιο φυσική και καλοκαιρινή νότα στα μάγουλα μου! Όπως καταλαβαίνεις το λάτρεψα και από την ημέρα που το πήρα δεν σταμάτησα να το χρησιμοποιώ! 
Εσύ τι προτιμάς ματ ή σατινέ?

1 comment:

  1. Εγώ κυρίως ματ προτιμώ αλλά ωραία είναι και τα σατινέ. Παλιότερα αγόραζα μόνο Seventeen ρουζ αλλά σπάνε εύκολα τα ρημάδια και τα σταμάτησα.

    ReplyDelete