Monday, October 31, 2016

Ποια τζην θα φορεθούν φέτος το χειμώνα?

Τζην! Μία λέξη, άπειρες επιλογές! Ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια στην ντουλάπα μας! Που όμως τα trend της κάθε σεζόν περνάνε και από πάνω τους και αφήνουν τα σημάδια τους! Ποια είναι λοιπόν τα τζην που θα δεις να κυκλοφορούν στα μαγαζιά και τους δρόμους φέτος?

Πέντε είναι τα βασικά jeans για φέτος:

1. Skinny jeans
 Σίγουρα δεν η πρώτη χρονιά που θα τα δεις να κυκλοφορούν αλλά είναι το τζην που δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Sexy και θηλυκό, τονίζει με κομψό τρόπο όλα εκείνα τα... ωραία σημεία του σώματος μας! Για μια πιο trendy εμφάνιση διάλεξε ένα με διακριτικά σκισίματα. Το skinny jean είναι ρούχο μπαλαντέρ, μπορείς να το φορέσεις από sneakers μέχρι γόβες και από φούτερ μέχρι σακάκι.



Είναι το τζην της μαμάς σου. Ψηλοκάβαλο, άνετο και σε ίσια γραμμή. Σίγουρα δεν είναι το πιο κολακευτικό παντελόνι αλλά δίνουν από μόνα τους ένα στυλ. Συνδύασε τα με crop top η με στενή μπλούζα από μέσα.



3.Τζην καμπάνα
Ή αλλιώς flare jeans. Φέτος τα είδαμε να κυκλοφορούν πολύ στα catwalks αφού οι σχεδιαστές εμπνεύστηκαν πολύ από τα 70s. Διάλεξε ένα σε κλασσική γραμμή που ταιριάζει τέλεια με ψηλές πλατφόρμες ή σε κάπρι και συνδύασε το με ψηλοτάκουνο μποτάκι!



4. Με κέντημα
Στολισμένα κεντητά τζην κυρίως με λουλούδια, δίνουν ένα έντονο boho look. Φόρεσε το με ένα μονόχρωμο φαρδύ τοπ ή με μια ανάλαφρη τούνικ και δημιούργησε το απόλυτο gypsy look!


5. To DIY τζην
Είναι ένα απλό τζην στην γραμμή που προτιμάς διακοσμημένο με το δικό σου γούστο. Χρησιμοποίησε iron-on σχέδια ή patches με πούλιες και χρωματιστές κλωστές και φτιάξε ένα τζην που δεν θα έχει κανείς άλλος!   



No comments:

Post a Comment