Sunday, September 6, 2015

ELVIVE Extraordinary Oil - Το δοκίμασα και......



...δεν τρελάθηκα. 
Σίγουρα κάπου το έχεις ξανακούσει γιατί διαφημίστηκε πολύ. Είναι ένα ξηρό λάδι μαλλιών που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε στεγνά ή νωπά μαλλιά και υπόσχεται "να μεταμορφώσει την υφή των μαλλιών σου χαρίζοντας μεταξένια απαλότητα".
Η δική μου εμπειρία μαζί του? Σε στεγνά μαλλιά δεν τόλμησα να το βαλω γιατί αν και ξηρό λάδι, είναι λάδι όπως και να το κάνουμε. Η υφή των μαλλιών μου δεν μταμορφώθηκε όχι. Λίγο λάμψη τους χάρισε δεν μπορώ να πω αλλά ειδικά τώρα το καλοκαίρι που ήθελα αυτό το έξτρα ενυδάτωσης και θρέψης δεν μου το έδωσε το συγκεκριμένο προιόν. Δεν μου τα βάρυνε καθόλου αλλά δεν το χρησιμοποιήσα ποτέ κοντα στις ρίζες. 
Τι λάτρεψα στο λαδάκι αυτό? Το υπέροχο άρωμα που είχαν τα μαλλιά μου για πολλές ώρες αφού το είχα χρησιμοποιήσει.
Θα το ξαναπάρω? Μπαααα


4 comments:

  1. καλησπερα!!!!! το αγορασα κι εγω πριν απο μερικες εβδομαδες! μ αρεσε που ειναι σε μορφη σπρέι γτ ετσι επεφτε πιο ευκολα. μπορω να πω οτι βοηθησε στο να ξεμπερδεψω τα μαλλια μ λιγο πιο ευκολα και τους εδινε ωραια λαμψη!το εχω βλαει και κοντα στη ριζα και επειδη εμενα το μαλλι μ ειναι σαν λιονταριου τα ειχε απαλα και μη φριζαρισμενα και την επομενη μερα.δεν μ αρεσε καθόοοοολου η μυρωδια του! μου θυμιζει λιβανι!! :p το ειχα παρει 5ευρω απο μασουτη σε προσφορα. για τα λεφτα αυτα ηταν οκ! αλλα δε νομιζω να το ξαναπαρω.

    ReplyDelete
  2. ούτε και μένα με ξετρέλανε από άποψη ενυδάτωσης γι αυτό και δεν το ξαναπήρα!!:)
    δοκίμασε αυτό της Garnier!

    ReplyDelete
  3. Το δοκιμασα και εγω και εχω την ιδια αποψη! Σε εμενα προσωπικα δεν υπηρξε καμια διαφορα! Απογοητευτηκα αρκετα απο το συγκεκριμενο γιατι ειχα υψηλες απαιτησεις ...αλλα οι διαφημισεις δεν ειναι ποτε αξιες εμπιστοσυνης!

    ReplyDelete
  4. Αχ, ούτε σε εμένα άρεσε και εγώ το έβαλα και σε στεγνά μαλλιά! Δεν έκανε απολύτως τίποτα αλλά άλλες κοπέλες το λατρεύουν. Εγώ τελικά μόνο με το Exotic Oil μένω πάντα ικανοποιημένη!

    ReplyDelete